Навигация+

Будівництво будинку з профільованого брусу Відео

Збірка будинку з профільованого бруса: пристрій фундаменту, збірка зрубу, усадка та покрівлю будинку

Фото: Сборка дома из профилированного бруса: устройство фундамента, сборка сруба, усадка и кровля дома Збірка будинку з профільованого бруса, це сьогодні один з найпопулярніших і затребуваних послуг на будівельному ринку.З цього матеріалу збирають сьогодні лазні, заміські і житлові будинки.Проекти будинків з профільованого матеріалу зараз так різноманітні, що можуть легко задовольнити самому вишуканому смаку.Крім усього цього будинку з профільованого бруса не тільки красиві, але й надійні.

При всьому цьому вони досить сучасні і є неспростовними підтвердженням престижу і благополуччя родини.Про експлуатаційні якості профільованого бруса ми вже говорили. Фото: Сборка сруба из профилированного бруса Проекти будинків з профільованого бруса можна знайти на будь-якому будівельному сайті або зробити самому.А зібрати такий будинок можна як самому, так і скористатися фірмами, що надають такі послуги.

Що збирають з профільованого бруса сьогодні

З профільованого пиломатеріалу збирають безліч дерев'яних конструкцій, таких як будинки, лазні, сауни, альтанки.Це відбувається через високу екологічності такого матеріалу. Профіль на цьому матеріалі змодельовано так, що при складанні стін дощова вода не проникає всередину будівлі.За сучасною технологією виготовлення цього матеріалу деталі підганяють один під одного так, що стіна виходить ідеально рівна. Фото: Проект дома из профилированного бруса За цією технологією відбувається мінімальна усадка будинку, і це підвищує теплоізоляцію такої будови.

Всім будівельним компаніям добре відомо як простий у монтажі будинок з профільованого бруса.Укладати матеріал, який встає пазами і шипами ідеально один в одного на багато простіше ніж будувати із звичайного.Завдяки профілю кути будови не зміщувати і лягають рівно. Всі додаткові елементи фіксуються за допомогою спеціальних нагелів.

Гвинти і шпильки спрощують фіксацію такого матеріалу до максимуму.Це дає можливість зібрати будинок навіть своїми руками. Досить замовити на заводі готовий будинок, який вам привезуть по частинах.У заводських умовах перевіряють кожну деталь і ставлять її на своє місце.Завдяки точним розрахунками будинок з профільованого матеріалу можна зібрати за пару місяців.

Похожие страницы